Herbivore Stories guide till en växtbaserad kost + viktjustering

+VIKTJUSTERING.jpg
+VIKTJUSTERING.jpg

Herbivore Stories guide till en växtbaserad kost + viktjustering

200.00

Denna E-boken innehåller information om en växtbaserad kost relaterat till hälsa, träning, viktuppgång, viktnedgång och recept anpassade efter samtliga behov. 

På sätt och vis är detta den enda E-bok vi gjort. Som du ser finns det ytterligare fyra alternativ att välja mellan, men dessa är bara stycken från detta original som vi valt att erbjuda ifall du bara skulle vara intresserad av en specifik del, som informationen om viktnedgång, eller enbart recepten. Denna upplaga innehåller alltså mest information tillsammans med alla recept.

Dokumentet innehåller 80 sidor där du får lära dig om:
• Hälsofördelarna med en växtbaserad kost.
• Varför en råvarubaserad kost är viktig - på vilket sätt oprocessade livsmedel är bättre för oss.
• Olika råvarugrupper att ha i åtanke, utefter dina mål. 
• Hur man ska resonera kring kalorier, kolhydrater, fett och protein.
• Tillskott.
• Nödvändiga basvaror.
• Tips i mataffären.
• Hur man ska tänka kring ekologiskt/konventionellt odlad mat.

• Och självklart - våra absoluta favoritrecept.
Denna upplagan innehåller 20 måltidsexempel + ett gäng frukost- och mellanmålsalternativ. 

Vi betonar vikten av att en så stor del som möjligt av kosten är råvarubaserad. Detta innebär att recepten är centrerade hela, oprocessade livsmedel. Därför innehåller recepten inga eller små mängder av exempelvis olja, socker, djurproduktssubstitut och så vidare. Riktig mat med andra ord.

Förhoppningsvis hjälper E-boken dig att få en grundkunskap om denna sortens mat. Vi vill bidra med info och recept för att du ska ha något att utgå från, så att kosten blir så hälsosam och hållbar som möjligt!

E-boken går att ladda ner och öppna med både dator, platta och telefon.

För att ladda ner e-boken är det första du gör att klicka på knappen nedan. Sedan kommer du till en sida där du fyller i dina uppgifter och väljer om du ska betala med kort eller paypal (det behövs inget paypal-konto för detta).
Med en gång får du en nedladdningslänk med en PDF. Se till att klicka på denna så snart som möjligt, då den blir inaktiv efter 24 timmar.

 

Ladda ner E-bok