Viktökning med hjälp av en växtbaserad kost

viktökning.jpg
viktökning.jpg

Viktökning med hjälp av en växtbaserad kost

150.00

Tränar du och vill öka i vikt, muskler och styrka kan detta alternativet vara lämpligt! 

Vi förstår att det finns en hel del frågetecken kring detta ämnet. Är det möjligt att bli stark som vegan? Var hittar man proteinet? Och vad finns det för schyssta veganska recept som innehåller den mängd kalorier och protein som behövs för att nå dessa mål?

Detta tar vi itu med. Vi utgår dessutom från en minimalt processad kost, så man också kan ta del av alla hälsofördelar som konsumtionen av vegetabilier medför.  

För, om vi talar sanning, så kan man bygga muskler på vilken kost som helst, så länge man äter tillräckligt och får i sig protein. Tricket är bara att låta kosten förbli hälsofrämjande så man kan få det bästa av båda världar. Lösningen på detta är en växtbaserad kost centrerad kring hela födoämnen, och det är vad vi pratar om i denna E-boken.

På lite mer än 60 sidor får du får lära dig om:
• Hälsofördelarna med en växtbaserad kost.
• Varför en råvarubaserad kost är viktig - på vilket sätt oprocessade • livsmedel är bättre för oss.
• De råvaror som bör prioriteras för ökning i vikt, muskler, och styrka. 
• Hur man ska resonera kring kalorier, kolhydrater, fett och protein.
• Tillskott.
• Nödvändiga basvaror, samt proteininnehållet i de bästa.
• Tips i mataffären.
• Hur man ska tänka kring ekologiskt/konventionellt odlad mat.

Och självklart - proteinrika, kalorika & råvarubaserade recept.
Denna upplagan innehåller 14 lunch- och middagsexempel + ett gäng frukost- och mellanmålsalternativ.

Vi betonar vikten av att en så stor del som möjligt av kosten är råvarubaserad. Detta innebär att recepten är baserade på hela, oprocessade livsmedel. Därför innehåller recepten inga eller små mängder av exempelvis olja, socker, djurproduktssubstitut, och så vidare. Riktig mat, med andra ord.

Förhoppningsvis hjälper E-boken dig att få en grundkunskap om denna sortens mat. Vi vill bidra med info och recept för att du ska ha något att utgå från, så att kosten blir så hälsosam och hållbar som möjligt.

E-boken går att ladda ner och öppna med både dator, platta och telefon.

För att ladda ner e-boken är det första du gör att klicka på knappen nedan. Sedan kommer du till en sida där du fyller i dina uppgifter och väljer om du ska betala med kort eller paypal (det behövs inget paypal-konto för detta).
Med en gång får du en nedladdningslänk. Se till att klicka på denna så snart som möjligt, då den blir inaktiv efter 24 timmar.

Ladda ner E-bok